WOUTERS

Zondag06/11
14u tot 17u
Een trede omhoog, een trede omlaag, of val je juist van helemaal vanboven tot helemaal onderaan op de ladder? Alles kan deze week in onze laddercompetitie. Bereid jullie voor om elkaar uit te dagen, te winnen en misschien soms ook wel eens te verliezen.
Zondag13/11
14u tot 17u
Het bestaat volledig uit latex, het is elastisch en het kan alle kleuren van de regenboog hebben. Rarara wat is het? Juist, een ballon! En geloof ons maar, na vandaag ga je even geen ballonnen meer willen zien. Het dragen van goede stapschoenen is aangeraden!
Zondag20/11
14u tot 17u
Vandaag blijven we niet in Massemen maar trekken we de weide wereld in, of toch alleszins de zandbergen in. We spreken af om 14u vooraan aan de Warande en we zullen ook daar terug verzamelen om 17u.
Zondag27/11
14u tot 17u
O dierbaar Massemen, o heilige gemeente der Massemenaars, onze ziel en ons hart zijn u gewijd. Vandaag mogen jullie je meest sportieve kleren en loopschoenen aantrekken. Dit jaar geen olympische spelen maar wel de enige echte Massemse spelen.
Vrijdag02/12
19u tot 21u
Elke vrijdagavond op de scouts is een vrijdagavond goed besteed. Vandaag testen we jullie algemene kennis en jullie algemene vaardigheden. Jullie worden verwacht om 19u op de scouts en om 21u mogen jullie terug worden opgehaald.
Vrijdag09/12
19u tot 21u
Jaja dat zien jullie goed, WEER scouts op vrijdag in plaats van op zondag. Dit omdat jullie leiding op zondag hard aan het studeren zijn voor de examens. Vanavond kijken we gezellig een film van 19u tot 21u. Doe alsof je thuis bent, doe je pyjama aan, breng je dekentje en knuffels mee en misschien wel het aller belangrijkste, vergeet jullie snoepjes voor tijdens de film niet.