WOUTERS

Zondag25/09
14u tot 17u
Vandaag leren jullie elkaar en ons beter kennen en stellen we ook meteen jullie kennis op de proef. Jullie mogen ook allemaal iets klein meebrengen van versiering voor ons lokaal.
Zondag02/10
14u tot 17u
Hebben jullie gisteren ook het nieuws gehoord? Onze eigenste Celest is vermoord. Ze werd gevonden op het dorp in de koffer van een rode fiat. Elk spoor rond de dader en het moordwapen loopt dood. Helpen jullie ons zoeken?
Zondag09/10
14u tot 17u
Trek vandaag allemaal jullie wandelschoenen aan want wij trekken naar het bos.
Zondag16/10
14u tot 17u
Vandaag hopen we jullie ware aard te zien, maar we hopen vooral dat jullie na vandaag nog allemaal blijven komen want het is doop. Doe kleren aan die ZEEER vuil mogen worden en breng reserve kleren mee.
Zondag23/10
14u tot 17u
Vandaag is iedereen van de leiding moe want wij hebben een hele week samen spelletjes gespeeld en aan onze teamspirit gewerkt dus wij geven geen scouts.
Zaterdag29/10
Halloween is mijn favoriete feest dan ben ik verkleed in een griezelbeest. Met Halloween ben je welkom in de hel, je krijgt de kriebels en je bibbert uit je vel. Verkleed jullie dus allemaal als het allergrootste griezelbeest op aarde. Meer info volgt…